Analys av Dagens Fråga: UTG med tior i galet spel

Det jag kan se av bilden är att stackarna är ganska djupa som jag själv och en limpraise pre skulle ge ett oerhört starkt intryck då vi är utg. Dessutom så ger det mig alla möjligheter att representera stålet även efter floppen om jag hamnar i en situation där jag skulle re-raisa ett raise pre. En annan situation skulle kunna vara att det blir rundlimp och ingen höjer. Men då är min hand underrepresenterad och ger mig möjligheter att spelas på fler olika sätt beroende på hur många som är med i handen och vad vi får för flopp. Jag skulle välja att limpa dom därför att det ger handen fler tänkbara alternativa spelval både pre och på flopp. Jag skulle inte välja att höja, men jag vill ha möjligheten att kunna representera ett ännu starkare par pre vid uppslag eller raise men samtidigt eventuellt kunna göra om min hand på floppen om action uteblir pre. Min hand är maskerad tills dess att jag har beslutat mig för vad jag ska göra med den. På det här sättet får jag ut max information om mina motspelares händer utan att behöva riskera så mycket och gör på så sätt handen ganska lättspelad.

Hur skulle ni ha spelat i det här läget?

Ni kan gå direkt till frågan och svara själva och även läsa hur PokerListings amerikanska experter ser på handen. Eller så kan ni skriva om era tankar om handen och min analys i kommentarsfältet här i bloggen.

dilbis

Besök www.pokerlistings.se