Blev lite vinst igår

Satt lite uttråkad igår kväll efter den långa ledigheten och småzappade på tv’n och insåg ju att det banne mig inte kom något vettigt på dumburken över huvud taget. slutat rökaVar ju i.o.f.s en vanlig måndag men eftersom det ändå var en helgdag så kunde dom väl planerat tablåerna lite bättre.

Men måste ju ändå säga att det var ganska bra ändå eftersom jag då kunde logga in på min favoritbettingsite och spela lite poker. Jag har ju inte haft så mycket tur det senaste när jag spelat och misstänkt att det faktiskt beror på att jag tappat min koncentration varje gång som jag fått gå ut på min balkong för att ta en cigarett. Jag beslutade mig i mitten av förra veckan att prova hur det skulle påverka mitt röksug med en elektrisk cigarett med vätska med nikotin.

Mitt röksug klarade den av och framförallt så innebar denna Ecigg att jag kunde behålla min koncentration under hela de tre timmarna som jag spelade och faktum är ju att jag vann 3500:- men man kanske inte kan ge kredit till elciggen, hade ju även en hel del tur med givarna för en gång skull. Trots detta så är jag ju lite skrockfull så för min del och för min hälsa så har jag nu konverterat och fimpat och hoppas att detta består.