Dybbans analys om bilhandlar-leenden..

Jag som kvinna tävlar ofta med killar när jag spelar. Det är nästan bara killar runt bordet för det mesta.

Ibland dyker någon tjej upp och det är härligt när det sker men det tillhör undantagen än så länge tyvärr live. Någon frågade mig: – Dilba, du som vet, varför är det så få tjejer som spelar poker? Jag menar, kvinnor är ju oftast smartare än män och jag har svårt att se att dom inte skulle kunna bli eller vara mycket bra på att spela kort. Vad är dom rädda för? Mitt instinktiva svar var.. – Du, det är inte korten dom är rädda för, det är männen som spelar korten. Det blev knäpptyst runt bordet och han sa att han faktiskt  trodde att jag hade fullständigt rätt.

Vi är få tjejer som ser hur killar och män beter sig runt bordet och sedan kan adaptera och klara av dom villkoren och ändå gilla att spela. Jag klandrar inte dom tjejer som kommer upp och ska spela och lära sig spela, som ser hur vissa killar beter sig som djur och sedan vänder, går hem och inte vill komma tillbaka.

Som inte skyr några som helst moraliska medel för att vinna några hundra kronor eller mer. Som tappar all slags moral gentemot andra människor i sin egen iver.

Som inte tänker två gånger innan han beslutar sig för att manipulera andra för att få dom dit han vill i syfte att vinna lite pengar.

I min värld så är det normalt att spela som man vill. Eller bluffa, eller spela aggressivt.. ja you name it. Men man väljer VEM man vill vara som person och det borde vara viktigare än allt annat inför sig själv. Därför föredrar jag att inte säga någonting alls i vissa situationer. Manipulera människor gör man bara mot dom som verkligen bevisat att dom förtjänar det, inga andra, någonsin. Ibland när märker att vissa ska vara lismande och sedan jagar mig i varje raise jag gör, eller ska ställa frågor till mig om mitt liv som privatperson eller artist och sedan visar ett visst mönster när dom spelar mot mig så blir jag föraktfull.

Jag stänger av dom. Svarar inte eller totalt ignorerar dom. Det är mitt sätt att ge igen.

Kanske för att jag känner att min vänskap inte betydde någonting, att den personen där och då gjorde ett val och kommer att få samma mynt tillbaka från mig fortsättningsvis.

Skillnaden är att jag inte kommer att sälja ut min själ och leka vänner. Jag tror på raka rör. När folk disrespekterar mig på ett manipulativt sätt så lockar det fram det absolut värsta ur mig. Jag har hört av andra att jag blir en mycket obehaglig motståndare.

Men det är mitt skydd. Jag tror att det är en normal reaktion från oss EQ människor. Det konstiga är att jag är en mycket förlåtande person också. När folk genuint ber om ursäkt och menar det dom säger så kan jag förlåta det mesta. Vi begår alla misstag i livet. Jag har gjort massor. Men en sak Dybban, låt Alex Shulman infektera sitt liv med den typen av lekar.

Vi väljer själva dom vi vill vara och vi väljer vilka vi vill vara runt privat. Tyvärr inte samma runt ett pokerbord. hugs dilba

Besök www.pokerlistings.se