Grattiiiis till vinnareeeeen.. (som Oyhan brukar säga).

Johan (Storåkers) satt på mitt bord och det är alltid trevligt. Som jag har sagt förut så är han en av mina närmaste vänner och att förlora till honom hade aldrig gjort mig något. Nu kom vi aldrig i kollision men han spelade lika lugnt och stabilt som vanligt.

Bakom oss på väggarna sitter TVn uppe på Casinot. Dom har för ovana att visa fotboll precis hela jävla tiden.

Jag som är väldigt ljudkänslig blir tilt på oljudet hela tiden när jag försöker fokusera. Slutar med att jag ber ”brush” stänga av ljudet. Nog för att det ofta känns som en frtidsgår, men kom igen grabbar, vi spelar om pengar 😉

En sak som jag verkligen blir tilt på är att det är någon från Kirruna som har ställt in termostaten för värmen i huset.

Det blåser iskalla orkanvindar helt plötsligt i hela pokerrummet och jag är inte den enda som klagar på att det är svinkallt. Vad fan är det frågan om? VI FRYSER! Anyway.. va.. tycker ni att jag har svårt att hålla tråden när jag skriver? Äh, shush på dig. Turneringen fortsatte givetvis och jag spelade väldigt tight efter rebuyperioden. Ganska tight, typ semi-tight.

Vi hade nämligen en lirare som inte kunde spela PLO när jag kom till mitt bord. Han hade lite svårt att vika sina pocketknektar som han hade pottat med pre på turn och ställer in allt.

Både jag och Garp försökte isolera honom. Man ville liksom ha honom lite för sig själv. Han spelade givetvis bort nästan alla sina marker och sen när Garp fick honom för sig själv i en pott som dubblade han honom.

Var på jag fräste till garp att det kanske var onödigt att dubbla honom hela tiden och isolera honom.

Men det är klart att jag förstår att pojken blir ivrig, det sitter ju en bustmaskin mitt emot honom.  Hur som helst så bustade Garp, som spelade bra, som vanligt.

Fisken hade plötsligt en miljard (gud vet hur det gick till, jo.. det var en en-outare fyrvägs när jag var på toaletten fick jag höra). Sen bordsbyte igen. Sen två bord kvar. Jag var short ett tag. Nodde-träffar-allt satt på mitt nya bord och Westman. Två andra killar som jag har spelat mot och med ett par gånger satt där också. Och det var vi fem som var kvar när Bosse BoFinkenSehlstedt) senare åkte ut från finalbordet. Bra jobbat grabbar, Westman krigade på bra och Nodde-träffar-allt kom fyra. Stabil som han är.

Några riktigt sjuka bluffar bjöd han oss på mot en kille som blev totalt maskin. Han bluffade totalt tom alla gator tills killen la sig efter ett all in från Nodde på river. Killen orkade inte syna hela vägen eller slå om.

Men Nodde orkar.. ALLTID. Ett tag var jag short. Bombade upp mig från 18k till 160k på 20 min. Tackar Nodde-hyss-och-bus för dom markerna. Han tog från dom rika och jag till dom fattiga igår kväll. Vi gjorde en deal när vi var tre kvar. Jag hade minst marker och fick 28k, dom två andra fick 32k. Båda dom hade runt dubbelt så mycket som jag, så det var en bra deal för mig också. Grattis till vinnaren.. :) dilba

Besök www.pokerlistings.se