Hate to say I told you so..

En vänlig kvinna hade då klivit fram och sagt att hon också har barn och att hon gärna betalade för Nomi med hennes remsa, vartpå mamma sa att det var lugnt och att hon kunde gå av och köpa en remsa någonstans.

Busschauffören hade varit dryg mot mamma och sagt förnedrande att det KOSTAR att åka buss, och krävde att hon dom skulle kliva av. Mamma hade ju egen remsa, men hon hade ingen för Nomi 8 år. Den vänliga kvinnan gillade inte heller busschaufförens ton och insisterade att mamma skulle låta henne använda hennes remsa för Nomi.

Då sa mamma att hon hade försökt betala den vänliga kvinnan 50 kronor, men att kvinnan upprepat att hon också hade barn och att hon inte ville ha pengarna.

Då hetsade chauffören igen att hon MÅSTE ta pengarna för det kostar faktiskt pengar att åka buss i Sverige. Kvinnan hade ignorerat honom och mamma försökte övertala henne att ta pengarna.

All heder till den vänliga kvinnan på bussen, hon måste ha känt att nåt var knas med hans attityd också och inte gillat det hon såg.

Vad är det för jävla attityd från chauffören undrar jag? Är det inte ett serviceyrke längre? Kan vilken idiot som helst få jobb på SL?

Ska SL ha den här typen av representanter som kastar av barn och förnedrar sina passagerare? Varför kan han inte bara vänligt förklara för henne vad hon ska göra eller vart hon ska gå som är närmast för att köpa en remsa för Nomi?

Men det handlar ju inte om det egentligen. Det handlar förmodligen om det hat som SD har planterat hos vissa av invånarna i vårt land.

Är det ok att på ett förfinat sätt gömma sig bakom lagar och regler för att få diskriminera och förakta människor på ett sätt som detta? Och är SJ och SL helt på det klara med att dom kräver perfektion av sina resenärer, en perfektion som dom själva inte på något sätt kan leva upp till?

Varje dag är bussar och tåg försenade och orsakar en massa trassel i våra liv. Hur kommer det sig att vi ska vara toleranta med deras misstag och att dom inte ska behöva ge oss samma bemötande tillbaka.

Samma tolerans?http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16479354.ab hugs dilba

Besök www.pokerlistings.se