Helgen har flutit på.

Som. – Dilbis.. du kopplar aldrig av. Eller..- Dilbis, vad är det där poker shmoker. Så jag har spelat och grindat film och serier den här helgen. Astrid åkte med sin pappa till Dalarna över lovet. Hon var sjuk veckan som passerade men ville gärna åka till farmor Kerstin i Orsa. Så när hon var lite bättre så drog dom i Lördags. Det blir mamma och jag i veckan. Jag ser att Ken håller högt tempo. Det är bra det. Skriver om mello. Jag vet inte hur många som konstant frågar mig varför jag inte var med i år. Men kom igen att jag var med där en gång är väl ändå en högoddsare från början. Först och främst så ska jag råka ha en låt som skulle kunna passa in där eller funka där. Hur ofta händer det (för er som har hört mina låtar). För det andra så ska man orka med den mediakarusellen. Och för det tredje.. äh, nu minns jag inte vad jag skulle skriva. Jo!! För det tredje. Hur kul var det egentligen sist när jag var med 2011? Nä precis. Man kanske får något ryck nästa år, om man plötsligt glömmer bort det som var trist och jobbigt och så.. Men än så länge är minnena färska. hugsdilba

Besök www.pokerlistings.se