Ken attraherar dräggen..

Det är fel på alla enligt Ken. Dom han ogillar värst och ger sig på först är alla som har sagt något negativt om honom.

Det är förståeligt. Han verkar vara en känslomänniska som agerar i affekt och sen säger att han inte är det minsta berörd. Personligen så gillar jag känslomänniskor. Jag är själv en sån. Jag kan dock hantera mina känslor ganska bra då jag har en naturlig utloppskanal. Musiken.

Jag har med åren lärt mig att aldrig agera på mina känslor i avgörande situationer när jag spelar. Det är nämligen ett mycket dyrt misstag i det stora hela. Att fokusera för mycket på en spelare för att du har förlorat en pott mot honom. Eller att börja jaga i var och varannan hand.

Man lär sig att det är billigare att kliva bordet en liten stund. Samla sig och bestämma sig för att sätta sig med neutrala ögon vid bordet igen.

Och om man känner att man inte klarar det. Att kliva, gå hem och tänka att i morgon är en annan dag. Hur som helst. Ken och hans fru vill ha uppmärksamhet. Dom skiter blankt i vad vi tycker.

Anna har också skrivit fler inlägg om mig som har resulterat i att flera av mina vänner har hört av sig till mig och undrat vad hon vill mig och om jag känner henne. Nej jag känner henne inte, har aldrig träffat henne som jag kan minnas.. Men jag har noterat att hon försökt ragga läsare till hennes blogg genom att skriva en massa högaggressivt skit om andra tjejer. För det är nästan alltid andra tjejer hon ger sig på.

Jag svarade Kens handlanalys med mycket glimten i ögat, därför att vi bloggar på samma plats och genast svarar den där typen av läsare som agerar anonymt och skriver klassiska hustrumisshandlarkommentarer.

Troll och nätmobbare. När en person går ut med sitt namn och skriver något negativt så står man åtminstone för det man säger. När någon går under pseudonym eller skriver anonymt så är det ryggradslöst, fegt och kan inte tas på allvar alls i mina ögon. Men jag förstår ju också att det är precis den typen av personer som gillar Ken. Nätmobbare och hatare. Varför? Lika barn leker bäst. Ken mobbar och det gillar hans läsare. Jag har åsikter på andra offentliga personer jag också. Men jag skriver under med mitt namn och ger mig aldrig på någon som inte kan försvara sig själv eller som inte har gjort mig något direkt först och även det i ett offentligt rum. Det finns ingen anledning tycker jag.

Till och med min irritation över Lina har svalnat. Hon verkar mest ha fullt upp med familj och klädmärket nu för tiden. Vilket hedrar henne som individ i mina ögon i alla fall.

Förr var det annorlunda, då levde hon för att skapa intriger och drama på både ett privat och ett arbetsrelaterat sätt. Men det verkar som att hon har mognat med åren. Nu får vi tydligen i stället stå ut med Ken och hans ”dräggiga” läsare i stället. Hurray.. grattis Sverige. dilba

Besök www.pokerlistings.se