Olikheterna styrka eller svaghet..

Med klarar menar jag att jag är fullt funktionsduglig eftersom jag är medveten om att jag är trött. Detta kommer ifrån när Astrid var liten och på tortyrliknande sätt väckte mig 5-7 ggr per natt för att ammas.

Då jag är som dom flesta andra mammor så försökte jag amma henne så länge som jag bara orkade, vilket resulterade i 11 månader.

Hon är en frisk liten dam med bra gedigna anlag ifrån sin pappa, som är hälften Same och hälften Skåning.

Kärvt Svenskt fullblod skulle man kunna kalla det. Sen sin mammas kurdiska fullblodsgener på det.. nåväl.. tillbaka till perioden när jag ammade henne. Vi var i alla fall oerhört trötta och fick gå igenom den fasen då man lärde känna sig själv både som trött och hungrig.

Man fick även äta fort, eftersom man inte visste exakt när hon skulle vakna upp och vilja bli ammad igen.

Hon var en liten mammagris då och hon är en liten mammagris idag. Än idag äter jag upp blixtsnabbt. I alla fal.. När jag var med i Pokermiljonen spelade vi någon turnering på hotellet natten innan. Vi skulle upp tidigt och banda inspelningen.

Då jag vann den turneringen kvällen innan så sov jag väldigt lite kvällen innan. Jag var väldigt trött.

Men var inga problem för mig, jag var ju van vid att vara trött och drog på något extrapedal som jag alltid har gjort när det väl gäller.

Hon måste ju ammas? Det är hennes överlevnad som är prio ett. Jag gick vidare till final och samma sak där. Sen kväll innan med hyss och bus. Inga problem, den där överlevnadsinstinkten tar över och jag blir hur fokuserad som helst. Nu är väl sånt inte att rekommendera, men min fråga till er är, hur spelar ni när ni är trötta eller hungriga till exempel? Eller tiltade? Har ni ifrågasatt era beteendemönster då? Vet ni om ni blir skarpare eller om ni blir sämre som spelare?

Det är ett intressant fenomen i alla fall om ni frågar mig. hugs dilba

Besök www.pokerlistings.se