Rankinglistan.

Sen två finalbord två fredagar på Krukan. Och nu i tisdags finalbord på CC igen. Och så var man där på sjunde plats på rankinglistan igen.

Det är verkligen jättekul, men det är på något sätt dömt att stupa eftersom jag inte kan spela turneringarna varje vecka som dom andra gör.

Till skillnad mot mitt cashgames som lunkar på i den takt jag själv väljer. Så egentligen den enda behållningen jag har av rankingen är att jag kan reta Johan för att jag gick om honom och oroa BoFinken lite som sitter där högst upp och kikar ner på oss andra ;).

En sak som verkligen gör mig glad är att när jag spelar turneringarna, framför allt finalbord, så har jag en stor skara railbirds som ivrigt står och hejar på mig. Farbröder som jag ibland spelar cg mot, dom står där i flera timmar och hurrar när jag vinner en pott och grattulerar mig när jag vinner.

Hur gulligt som helst. Sen mina grindersvänner som annars skiter fullständigt i turneringarna, dom blir plötsligt intresserade och ska försöka hänga med i vad som händer.

Många som annars inte tål mig vid bordet hejar på och vill att jag ska ta hem det. Jag antar att dom tycker att så länge jag inte vinner mot dom så ser dom gärna att jag vinner.

Men å andra sida, vem resonerar inte så. Ensam tjej bland hundra killar, antar att det är lite roligt om just den personen vinner då. Jag vet att personalen tycker att det är extra kul då också. Nog med att slå sig på kycklingbringan och spela AllanBallan här fröken Demirbag. Men det är väl så, superstar idag, motrigg och backfestival i morgon. Det är en turnering idag, Texas Freeze 3300 kr, men jag ska nog inte spela den. Blir kanske lite cg för mig. Vi får se.

Btw, är det någon som vet vad som har hänt med Anna D (Kens fru) blogg på Afonbladet, förlåt minimedia? Jag kan inte se den där? Har LI censurerat henne också som dom gjorde med Linas annons, förlåt jag menar blogg. hugs dilba

Besök www.pokerlistings.se