Senaste nytt..

2. Ken lägger ytterligare ett inlägg om hur dum Dybban skulle vara.

Kommentar: Men hjärtat hur smart är du själv i så fall. Tror du på fullaste allvar att du, med din korta utbildning i hur man ska manipulera monopolet Svenska Spel sitter på, ska få det att rasa med dina argument, då drar du själv i såna fall ner snittet på hur smart en avarage randon tomte är idag.

Thats not going to work. Bra affärer och uppgörelser gör man i en dialog, inte i en monolog eller genom ”management by fear”. 3. Lina ”barbie” Olofsson, kom tillbaka allt är glömt och förlåtet.

Kommentar: Vänta, hade inte Lina och Ken en affär ihop när det begav sig? Äh jag minns väl fel som vanligt.. 4. Svenska Spels robotar.

Kommentar: Jag skulle gissa att dom har rapporteringsskyldighet och är av den anledningen skyldiga att polisanmäla och påvisa brister i säkerheten om det kommer till deras kännedom. Därför finns det en god anledning att FÖRVÄNTA sig att dom måste trassla ut det här och betala tillbaka dom som blivit snuvade på pengar. Allt annat är olagligt. Monopol eller inte. 5. Hur mår Mizildur?

Kommentar: Hjärtat, dags för ett break någon? Vila? Semester? Jag trodde att JAG hade ADHD. brbdilba

Besök www.pokerlistings.se