Trea och 23k – men jag måste öva hemma på att ducka river

Igår hoppades jag på bättre i Texas 600 inköp med 500 rebuy. Jag lyckades bygga en okej stack hyfsat tidigt. Men det finns inget som heter poker utan badbeats så det drabbade mig också givetvis. Jag tyckte själv att jag spelade ganska bra i det stora hela. Två dåliga spel, där jag faktiskt hade kunnat ducka. Men i övrigt foldade jag när jag skulle ha foldat och spelade när jag skulle ha spelat. Hyfsat bra flöde. När det var 2 bord kvar och hade lidit mig igenom svår korttorka lyckades jag dubbla och låg strax under avarage. Sen tappade jag en stor pott och hade 24k när avg var över hundra. Några bra händer fick ordning på det. QQ all in, syn bakom, och en isolering bakom. Jonny Dollar hade 88 och mina damer settade direkt på flopp. Sen ett par händer på bb, slår knappen upp och jag ställer in då jag har rötan att hitta KK. Han synar och jag har plötsligt över 200k. På finalbordet kändes det lite som den där låten ”dansa pausa”. Duktiga spelare och bra motstånd. Tog mig i alla fall en tredje plats och min sista hand var AA mot KK. Kungen kom på river och jag inser att jag måste öva hemma på att ducka river. Sjukt ändå på trehandat att vi fick så bra händer. Trevlig turnering och trevlig gentlemannakänsla vid bordet.23k till mig, första var 47k. Jag var ju bara inne för 600 kr så det är ju bra ändå.hugsdilba

Besök www.pokerlistings.se