Verbalt missklick som kostade en slowroll..

Han byter plats och hamnar i pos på mig i stället för innan. Jag tappar någon pott och köper in för 2k igen.

I en hand höjer utg pot och en annan duktig spelare pottar om, jag kallsynar bakom och någon till gör det, då ställer den så kallat lugna killen (vet ju inte vad han heter) in bakom. Micke synar honom (utg +1) och jag foldar. Då kläcker killen.. – Men!!! Jag trodde att det var hon som hade pottat om och pekar på mig. – Vadå gör det någon skillnad frågar jag som inser att han måste ha ställt in ”light”. – Ja, det gör det svarar killen ogenerat. Micke hade givetvis AA och killen hade KK och förlorar potten. Jag tänker för mig själv att det var väldigt drygt sagt. Jag menar att om han tänkte så, så hade han ju vunnit på att hålla käften och inte säga det högt. Men det bekom honom tydligen inte. Jag tänkte för mig själv.. jaja.. nu vet vi det. Någon hand senare.. Jag synar ett pottbet med 52T8 dubblesuit på straddle efter att hela bordet har synat. Inte som att jag tror att mina flushdrag skulle ha en chans där, men jag spelar två stegdrag i min egen hjärna främst när jag tar synen. Floppen kommer Q52 med flushdrag ute. Mina kort är röda och jag tänker att jag bara har bottentvå vilket inte är särskillt bra.

Men blindarna checkar till mig och jag bettar 560 och hoppas att jag får rundvik. Då ställer Rickard som är mycket tight in bakom och den så kallat lugna killen in bakom honom. Mina tvåpar känns oerhört kalla om inte bägge är på drag, och då är dom ändå väldigt kalla. Dock har jag ju bara 1200 kvar för syn så oddsmässigt så är det inte katastrof.

Men med så dålig hand så har jag svårt att försvara en syn. När jag sitter där och funderar så säger Rickard högt. Om du har två par så ska du syna.

Den kommentaren kan vara ett sätt försöka få in mig i handen tänker jag. Men varför vill han få in mig i handen med så mycket drag ute. Han är en väldigt rädd spelare annars. Nog svarar jag, och han säger, du slår mig men du slår förmodligen inte honom säger han och pekar på den tighta killen.

Det förändrar hela saken tänker jag för mig själv som börjar tro att bägge kan vara på drag, nej min hand är fortfarande labil men det kan ruttna på surret och bara skita i och syna. Vilket var precis det jag gjorde. Turn, J river 9. Rickard muckar sin hand och killen visar Q2 KK. Innan killen hinner visa sin hand frågar jag honom, vad har du?

Och han säger, jag har ett par. Och jag blir väldigt irriterad när han visar Q2 för floppad två par som är bättre än mina och frågar varför han säger ett par när han har två? Under den här tiden hinner jag sucka lite bittert, tills jag inser att jag för fasiken har hittat en back-door stege som jag inte alls tänkte på.

Jag var så upptagen med dom andra spelarna och leta drag som kunde ha suttit på varje gata att jag hade glömt bort min 8T. Det landade i en slowroll utan dess like och halva bordet skulle reta mig för att jag är både blind och döv. Med all rätt. Men jag är glad att om jag nu ska råkat omedvetet slowrolla någon, som är bland det värsta man kan göra i min mening, så kanske det var lite fint att det var mot den dryga så kallat tysta killen. Som jag trodde så gott om från början. karma.. hugs dilba

Besök www.pokerlistings.se